Contact

SC Dragomir Prod Com SRL, RO7574540, J27/634/1995

Com. Farcasa, Sat Popesti, Jud. Neamt.

Punct de lucru: Com Ceahlau, statiunea Durau, jud Neamt.

Cont: RO90RZBR0000060019098073 – Raiffeisen Bank Poiana Teiului.

Telefon: +40/0745 009.603
Fax: +40/0233 266.698

PENSIUNEA VANATORUL este situata in statiunea Durau (jud Neamt) la poalele Muntelui Ceahlau la 87 km de Piatra Neamt si la 65 km de Bicaz.
Inconjurata de brazi seculari, Pensiunea este asezata pe un platou izolat de alte asezaminte, la poalele muntelui Ceahlau.

NE PUTETI CONTACTA PRIN INTERMEDIUL FORMULARULUI DE CONTACT

Mirosul de cetina si rasina, sunetul paraului care curge in vecinatate, privelistea minunata ce se desfasoara oriincotro privesti, aerul puternic ozonificat si linistea intrerupta doar de cantecele pasarilor te scot in afara timpului si te introduc intr- un loc de poveste.
Un loc in care timpul nu a stricat nimic.

Mai departe, simturile sunt captate de arhitectura pensiunii, amestestec perfect intre modern si rustic. Placata cu esente de lemn, atat in exterior, cat si in interior, aroma placuta degajata de lemn te imbie suav.

Pentru copii am pregatit un loc de joaca cu leagane si tobogane unde sa isi consume energia ce le-a mai ramas dupa plimbarile pe munte, in timp ce dumneavoastra veti exersa pe terasa noatra linistea inmiresmata de cetina si flori a amurgurilor de munte.Parcarea proprie are o capacitate de 30 locuri. Pensiunea Vanatorul este o afacere de familie, tocmai de aceea ne bucuram sa primi oaspetii indiferent de ora.
Incepand cu primavara anului 2012 vom organiza excursii de o zi la Stana Pensiunii Vanatorul, situata in satul Popesti, Com. Farcaja, la aprox. 30 km de pensiune. Aici veti vedea cum se prepara produsele pe baza de lapte si veti degusta cu pofta din: casul dulce, jintuit, urda, balmos etc.

Va asiguram ca veti trai momente deosebit de frumoase si interesante.