Comentarii
Pensiunea Vanatorul si oamenii de acolo sunt de vis. Un loc frumos, cu multa liniste, voie buna, mancare proaspata si gustoasa, sanatoasa chiar. Ne relaxam de fiecare data cand dupa o zi de drumetii facem o baie in piscina si o sauna fierbinte. Nu mai spun ca iarna dupa ce iesim din apa, stam cu placere langa semineul din zona piscinei. Merita fiecare clipa traita aici. Felicitari proprietarilor!
Comentariu scris de adrian simionescu la data de 03-07-2011


Fara cuvinte, peisaj de vis, pensiune rustica in toate privintele, serviciile pe masura! Cat despre proprietari, nota 10 cu felicitari, pana si cei 2 baieti sunt foarte sociabili! Va pupa din DELTA Mery, Petre si Emy.
Comentariu scris de meryG la data de 10-01-2011


Pensiunea este potrivita pentru un sejur cu liniste multa, mancare buna si plimbari pe munte si prin zona. Si petrecerile private ies foarte bine, mai ales cand shefu invita celebra formatie portoricana.
Comentariu scris de Dl. Penescu la data de 02-07-2010


am fost la pensiunea vanatorul acum 2 saptamani!cel mai frumos concediu!o liniste incredibila!mancarea foarte buna!curatenie extrema si sincer cand am intrat nu stiam ce sa mai privim!felicitari!ati castigat 2 clienti!
Comentariu scris de la data de 12-05-2010


Super super super.Te lasa cu respiratia taiata.
Comentariu scris de Admiz la data de 12-05-2009


E foarte tare!!!!
Comentariu scris de alexjon la data de 12-05-2009


Pensiunea Vanatorul este unul dintre cele mai frumoase locuri pe care l-am vazut. Caldura oamenilor,frumusetea peisajului si calitatea serviciilor pot impresiona pe oricine trece pragul acestei pensiuni.
Comentariu scris de MARIANA la data de 28-04-2009


Am fost la pensiunea vanatorul si este cu adevarat magnific, mai bine chiar decat arata in poze!
Comentariu scris de alexjon la data de 23-03-2009


Oferta sezonului
Oferta Speciala
Pret Camera Dubla: 240 lei220 lei
Login
utilizator:
parola:
Nu ai cont? Inregistreaza-te
Vremea